Managed data availability

Brede scope, scherpe keuzes

Vaak denkt men bij data availibility alleen aan datacenters, back-up en restore faciliteiten. Maar dat is, wat ons betreft een veel te smalle scope.

Elastische Architectuur

Start klein en laat je architectuur met je data en applicaties meegroeien. Maak gebruik van de flexibele, uitrol en groei structuren die tegenwoordig mogelijk zijn. Dit kan op je eigen netwerk (on-premise) in de Cloud of allebei tegelijk (hybride). Geniet van de rust en zekerheid dat jouw data altijd beschikbaar zal zijn en blijven of je nu krimpt of hard groeit.

Weet jij tot welke groep je behoort?

Het ene bedrijf loopt beschikbaarheidsrisico’s, het andere maakt teveel kosten en loopt beheersrisico’s. Door duplicaat data op te slaan op een manier die rekening houdt met de te verwachten mate van gebruik, beperk je kosten en maak je de opslag flexibel. Soms staat data wel op drie, vier of meer locaties, dat is echt zonde en brengt bovendien beheersrisico’s met zich mee.¬†Optimaliseer¬†met ons je opslagbehoefte en beperk de kosten.

Aanpak per gebruiker

Door te denken in processen en rollen kun je de backup, recovery, archivering en beschikbaarheid van data optimaliseren. Bepaal per groep gebruikers of per soort data hoe belangrijk de informatie. Bepaal hoeveel de beschikbaarheid mag kosten en optimaliseer die beschikbaarheid en kosten.

Flexibele Quality of Service

Wij kunnen jouw data availability optimaliseren, voor een groot deel automatiseren en zorgen dat het op niveau blijft. Laat het beheer met een gerust hart aan ons over, omdat je weet dat alle data die voor jou belangrijk is, onze speciale aandacht krijgt.