it2grow

it2grow is de specialist in Vmware , Veeam en Managed Services oplossingen voor professionals.

Ben jij werkzaam in de zakelijke dienstverlening, retail, groothandel of productie dan heeft it2grow oplossingen om jouw organisatie nu direct beter te laten presteren, IT te vereenvoudigen en kosten te besparen.

Tijd is de belangrijkste investering

Wij leveren hard- en software van A-Merken zoals HP, Microsoft, Nuntanix, Vmware, Veeam etc. Maar het aller belangrijkst is dat wij de tijd nemen om te begrijpen wat je doet en wat je beweegt. Zodat we echt met je kunnen meedenken, pragmatisch maar ook over je visie op de rol van IT in je organisatie.

Door middel van het door ons ontwikkelde Business Framework, zorgen wij dat je duidelijkheid krijgt in welke IT middelen belangrijk zijn voor welke processen. Dan kunnen we samen keuzes maken die zorgen dat die onderdelen die écht belangrijk zijn, ook altijd functioneren. Zo zorgen wij voor de continuïteit van grote en kleine klanten.

Ontmoeting

We zouden je graag binnenkort willen ontmoeten om kennis te maken en ideeën uit te wisselen over wat it kan betekenen voor ons allemaal, in jouw branche en voor jou specifiek.