Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze gratis toegankelijke website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan de informatie onjuistheden, onvolledigheden of typefouten bevatten. Evenmin garanderen wij dat de site foutloos functioneert. Aan de gegevens zoals weergegeven op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele schade als gevolg van het (zelf)gebruik van de informatie.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen worden geƫxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wij hebben geen zeggenschap over dergelijke websites, en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat wij links naar dergelijke websites opnemen, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Rechten

Niets van deze site mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Algemene voorwaarden

Op onze leveringen en dienstverlening zijnĀ onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze treft u op onze website Algemene leveringsvoorwaarden. Op uw verzoek sturen wij de leveringsvoorwaarden