Nutanix


Invisible Infrastructure van Nutanix maakt van IT
hero3-1-pngteams echte super helden!

 

Werken met een 3-laagse infrastructuur is lastig. Jouw team heeft waarschijnlijk ook moeite met het beheer en de complexiteit van de verschillende lagen, de betrouwbaarheid en het beperken van de kosten. Laat staan dat ze prioriteit kunnen geven aan het ondersteunen van en meedenken over bedrijfsprocessen.

Nutanix maakt datacenter infrastructuur simpel door servers, opslag en virtualisatie te consolideren in één turnkey apparaat. In minder dan 60 minuten is het geïnstalleerd, en het kost nog minder tijd per week om te beheren.

Met de Nutanix Invisible Infrastructure kun je echt focussen op applicaties en services die jullie business ondersteunen. Draaien mission-critical workloads, big data applicaties en zelfs een eigen development test omgeving – wat de business vraagt, kun je in minuten uitrollen en opschalen.

icon-enterprise-storage

Eén apparaat
Nutanix maakt implementatie van extra capaciteit in datacenters super eenvoudig. Er is maar één apparaat. Of het nu gaat om extra opslag, extra rekenkracht of een extra virtuele machine dat haalt niet uit.

Demonstratie
Ervaar hoe invisible infrastructure uw IT afdeling helpt naar een hoger niveau te komen in een live, gepersonaliseerde demo met een van onze solution consultants.

nutanix_demo_button_nl