Data availability

Eigenlijk gaat het om informatie beschikbaarheid. Van e-mail tot Enterprise Resource Planning (ERP) software en van smartphone tot datacenter. Het is allemaal zinloos zonder bestanden, zonder informatie. IT experts zijn het er over eens: informatie beschikbaarheid de uitdaging van de komende jaren.

Het gaat er om dat de relevante informatie beschikbaar moet zijn voor de gebruikers die daar rechten toe hebben op elk moment dat zij dat nodig hebben, tegen acceptabele kosten. Het gaat dus om beveiliging en ondersteuning van allerlei apparaten waarop gebruikers werken. Het gaat over back-up-, herstel- en replicatiemogelijkheden, maar ook om geavanceerde monitoring, rapportage en capaciteitsplanning.


Implementatie en herinrichting

Regelmatig spreekt men over converged computing, converged storage en virtualisatie alsof het gewoon is en eenvoudig. Toch komt er veel bij kijken om het écht goed te doen. Wij verzorgen virtualisatie projecten op grote en op kleine schaal. Door onze uitgebreide ervaring, kunnen wij vooraf de planning, de doelen en de verwachtingen realistisch houden.

Bovendien kunnen wij de nieuwe gevirtualiseerde omgeving voor u onderhouden. Meer hierover op de pagina over Managed Data Availability.

 

Assessments en controles

Wij verzorgen complete virtualisatie projecten, maar even vaak vragen organisatie’s ons om een Virtualisatie Health Check op hun omgeving uit te voeren.Wij analyseren de bestaande gevirtualiseerde omgeving op onder andere op performance, welke gevirtualiseerde delen hebben de grootste impact op prestaties van het geheel en hoe is dat te verbeteren? Het beoordelen van de beschikbare capaciteit bij normale belasting en piekbelasting en de impact van geplande wijzigingen maken deel uit van een Virtualisatie Health Check.

Meer informatie over Virtualisatie Health Check? Lees hier verder

 

Met onze Data Availability Assessment kun je ons laten vaststellen of de infrastructuur verbeterpunten heeft op het gebied van risico beheersing, efficiency verhoging en beschikbaarheid. Dit doen wij met monitoring software die na het Data Availability Assessment ook kosteloos actief blijft op je netwerkomgeving.

Meer informatie over Data Availability Assessment? Lees hier verder