Zscaler security

 

IT NETWERK BEVEILIGING IS GEEN SINECURE

De voortdurende wedstrijd tussen internet criminelen en bedrijven legt op sommige IT afedelingen een enorm beslag. Het onderhouden van beveiligingshardware, -software en kennis is meer dan een dagtaak. En nog ben je bang dat je achter de feiten aan loopt.

Volgens Gartner en Forrester is er één bedrijf dat hiervoor de beste oplossing heeft: Zscaler

Doe eerst de test

Controleer nu binnen 1 minuut hoe jouw internet- en informatiebeveiliging er voor staat. Doe de Instant Risk Assessment. Het is gratis, veilig en vertrouwelijk. Bij 85% van de organisaties die de test doen, komen er één of meerdere adviezen uit. De test is anoniem, maar als je de adviezen wilt ontvangen via e-mail, kun je wel je gegevens aan ons doorgeven.

header page Zscaler

 

De test draait in je browser, zoekt niet naar data, slaat niets op (malware) en past geen instellingen aan.
Het kan wel zo zijn dat je huidige beveiligingssysteem meldingen geeft (laten we het hopen!)

 

Zscaler implementatie is eenvoudig

Om te beginnen met Zscaler, start je met het routeren van een klein deel van je data via hun systmen. Als het goed werkt, voeg je mer gebruikers en dus meer data toe. Gewoon met de druk op een knop! Je hoeft niets te patchen, niets te upgraden en er is geen lock-in, want je kunt stoppen wanneer je wilt.

 

Je zult tijd en geld besparen omdat je geen datacenter capaciteit meer gebruikt voor routering naar beveiligingsytemen en omdat je geen kennis van de beveiligingssystemen meer hoeft te onderhouden.

 

EEN TEST DIE BINNEN 1 MINUUT MIJN SITUATIE HEEFT DOORGELICHT. DAT KAN TOCH NIET VEEL ZIJN?

En dat is juist de kracht van Zscaler! Zscaler zorgt dat bij ieder bezoek op het internet dat je device beschermd is tegen malafide gebruik van je kostbare gegevens. Je device wordt bij iedere verandering op het internet gecheckt, dus dat moet snel. Dat gaat snel. Zo ook de scan.

Op welke elementen wordt mijn netwerk getest?

De test screent de toegang tot je netwerk op de volgende onderdelen.

Security: Opsporen van Botnet | Cross Site Scripting | Gezipte Virus Downloaden | Cookie Stelen | ‘Veilig’ Bestand Downloaden | Schadelijke Site | Phishing Site | Virus Downloaden

Compliance: Geanonimiseerde Toegang | Regio sites | SSN Lekkage | CC Lekkage | Intellectueel Eigendom Lekkage

Waarom testen?

Ondanks de kostbare on-premise internet security oplossingen (zoals Barracuda Networks, Blue Coat, Check Point, FireEye, Fortinet, Palo Alto Networks, SonicWALL, Symantec, Websense, etc.) worden bij vele bedrijven nog gaten gevonden in hun infrastructuur. Zscaler kan direct de vinger leggen op waar mankementen in de beveiliging zijn zodat je vandaag nog actie kan ondernemen.

Als je meer informatie wilt over de delen van de test, neem dan even contact met ons op. Wij hebben een uitgebreide beschrijving beschikbaar.

START DE ZSCALER TEST