Backup & recovery

Dataverlies van bedrijfsgegevens is de nachtmerrie van elke organisatie. U vermijdt het risico op rampzalig dataverlies door uw back-up data uit huis te plaatsen met it2grow Online Backup (BaaS). it2grow maakt gebruik van de techniek Veeam Cloud Connect om op de meest eenvoudige en efficiënte manier uw back-up data extern te verplaatsen naar onze veilige opslag in de cloud.

De 3-2-1-regel van backup?

Drie kopieën van uw data bewaren op minstens 2 verschillende typen opslag (zoals disk & tape), waarbij één kopie op een andere lokatie. Dat is een beproefde aanpak.

Soms is het echter lastig om data op een andere lokatie op te slaan, bijvoorbeeld als u een grote hoeveelheid data heeft en een beperkte toegang tot internet. Met it2grow Online Backup kunt u zich aan de 3-2-1-regel houden zonder vooraf een enorme investering te hoeven doen. Sla uw back-up veilig extern op en betaal per virtuele machine per maand. Bovendien heeft u het voordeel van de WAN-acceleratie oplossing van Veeam waardoor u veel minder bandbreedte nodig heeft..

Voordelen van online back up bij it2grow

it2grow Online Backup maakt elke nacht een back-up, volledig geautomatiseerd, van uw virtuele machines naar een veilige externe locatie.  Deze dienst biedt it2grow simpelweg als cloud-opslag, hoeft u hierdoor niet te investeren in een externe back-up locatie. Daarnaast biedt de pay-per-use formule veel financieel voordeel voor u, omdat u enkel voor het gebruik betaald.

Recovery

it2grow Disaster Recovery is ontworpen voor iedere organisatie die op zoek is naar een Disaster Recovery (Business Continuity) plan voor hun bedrijf. Dit om in het geval van een ramp snel de werknemers te voorzien van een online desktop zodat deze medewerkers direct weer toegang hebben tot alle bedrijfsapplicaties. Uw medewerkers kunnen dan vanaf een andere locatie (bijvoorbeeld thuis) inloggen vanaf ieder device om verder te gaan met de werkzaamheden.

Bedrijfscontinuïteit garanderen wij door middel van een functionerende desktop omgeving met toegang tot al uw servers, applicaties, bedrijfsgegevens en netwerk connectiviteit.

Mocht uw infrastructuur geraakt zijn door een calamiteit, dan is it2grow in staat uw belangrijkste business processen weer snel vanuit ons datacenter voor u beschikbaar te stellen. Als een vestiging geraakt zou worden, dan kunnen deze medewerkers direct werken vanaf iedere lokatie.

Voordeel van onze recovery oplossing

– Binnen een afgesproken tijd uw bedrijf weer online
– Continuïteit garanderen voor uw medewerkers
– Zekerheid tegen een fractie van het risico