Clouddiensten

Het gebruik van clouddiensten is een keuze voor ruimte en ontwikkeling. Door gebruik te maken van producten in ‘de cloud’ voorkom je bijna altijd een fikse investering vooraf. Bovendien zijn clouddiensten eigenlijk altijd schaalbaar, je kunt dus eenvoudig uitbreiden of juist inkrimpen.

Cloud strategie

it2grow geeft ondersteuning bij het opzetten van een cloud strategie. Wat kan er bij jouw bedrijf de cloud in, wat niet en hoe gaan we support organiseren? Ook de conversie van (mail)bestanden en helpdesk voor gebruikers en beheerders kan it2grow verzorgen.

Maar het begint eigenlijk altijd met een interne ori├źntatie. Welke grenzen en eisen stellen we ten aanzien van veiligheid, kosten beschikbaarheid en beheer. Welke wet- en regelgeving is voor ons en onze informatie relevant? Je merkt het al, een hoop vragen. Wij kunnen helpen door alle relevante aspecten de revue te laten passeren en duidelijk te maken wat er meer en minder belangrijk is.

Te mooi om waar te zijn

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan moet je op je hoede zijn. Aanbieders van clouddiensten zijn niet altijd even open over de nadelen van hun oplossingen. Wij zijn dat wel. Alles in de cloud of alles op eigen systemen? Meestal ligt de waarheid er ergens tussenin. Samen vinden we de juiste combinatie voor jouw organisatie.