Wat je kunt leren van CCV’s ICT projecten

Hoe zit dat in mijn situatie?

Laat je gegevens achter en wij contacten je.

Beschikbaarheid en veiligheid goed regelen

De wereld van betalingen beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. CCV is al jarenlang marktleider in die betaalbranche en gebruikt zijn ervaring om een voorsprong te houden. Van die ervaring kun jij ook profiteren.

Wij spraken met CCV, met betrokken leveranciers en met de consultants die deze projecten uitvoerden. Lees hier hoe je het aanpakt, wat je kunt verwachten en hoe de toekomst er uit ziet.

Gebruik de ervaringen van CCV

Op deze website kun je alles lezen, zien en ervaren over beschikbaarheid, back-up en recovery. Je kunt veel voordeel halen uit de kennis en ervaring die hier is opgedaan:

  • De ervaringen van CCV (video)
  • Checklists & tips van consultants
  • White papers van leveranciers
  • De Customer Experience Exchange in Utrecht (14 september)

Heb je vragen, wil je nog meer informatie ontvangen of een vrijblijvend (telefonisch) gesprek met een consultant? Kijk dan hier op de download & contact pagina.

Of vul onderstaand formulier in.

 

Over CCV

Opgericht in 1958 heeft CCV jarenlang ervaring opgebouwd in de electronische betaalwereld. Met 137.000 klanten in 4 landen heeft CCV een complexe infrastructuur voor het betalingsverkeer. Daarnaast heeft CCV een kantoornetwerk met 9 vestigingen.